Fjärrvärme i Horndal

Fjärrvärme är den klimatsmarta och bekväma lösningen för uppvärmning. Det är den uppvärmningsform som levererar effektiv och miljövänlig värme till din fastighet, samtidigt som den sparar pengar till dig genom låga underhållskostnader och en stabil prissättning.

Med fjärrvärme gör du det smarta valet för en hållbar framtid.

Fjärrvärmen i Horndal

Anläggning: Leverans av fjärrvärme sker från vår produktionsanläggning i utkanten av Horndal och består av en biobränslepanna som installerades 2021. Det finns också en oljepanna för att säkra dom kallaste timmarna på året eller då anläggningen behöver underhållas.

Biobränsle: Flis och pellets

Produktion/år: 10 GWh

Kunder: Villor, flerfamiljshus, verksamhetsfastigheter och industrifastigheter.

Funderar du på att välja fjärrvärme?

Välkommen att höra av dig om du vill veta mer om fjärrvärme och få reda på om du kan ansluta dig. Du hittar kontaktuppgifter till vänster.

Är du redan kund? Vi hjälper dig med dina frågor

Mina sidor

Mina sidor kan du se fakturor och statistik över din förbrukning. Första gången registrerar du ett konto och lägger in dina kunduppgifter på Mina sidor. Välj ort och skriv in kundnummer och personnummer/organisationsnummer. Kundnumret hittar du på fakturan. Efter första registrering loggar du ut och sedan in igen.

Vi hjälper dig

Om du skulle få problem med din värmeväxlare eller om värmen inte levereras som den ska, hör av dig till oss på kundservice, telefonnummer 023-103 13 eller via e-post till vast@solorbioenergi.com så hjälper vi dig.