Produktion av bränslepellets

Vår pellets tillverkas av högsta kvalitet av gran- och furuspån från hjärtat av Dalarna. Solör Bioenergis pellets är en miljö- och kvalitetssäkrad produkt helt fri från tillsatser. Du hittar vår pellets hos någon av våra 100 återförsäljare i hela landet. Bland våra kunder finns även kommuner, energibolag och företag där vår pellets används till värme och som energi i processverksamhet.

Pellets

När du väljer Solör Bioenergis pellets vet du att du får pellets av hög kvalitet och som kräver minimal hantering. Det innebär pellets med ett högt energiinnehåll, låg askhalt med en hög densitet. Något som garanterar en jämn förbränning, litet underhåll och ett kostnadseffektivt pelletsanvändande.

Briketter

När du väljer Solör Bioenergis briketter vet du att du får briketter av hög kvalitet och som kräver minimal hantering. Det innebär briketter med ett högt energiinnehåll, låg askhalt med en hög densitet. Något som garanterar en jämn förbränning, litet underhåll och ett kostnadseffektivt biobränsle.

Energiåtervinning

Solör Bioenergi Recycling erbjuder en helhetslösning inom återvinning av uttjänat trämaterial. Vi tar ansvar för att materialet tas tillvara och omvandlas till energi på ett miljövänligt sätt.