Fjärrvärme i Stenstorp

Funderar du på att välja fjärrvärme?

Det finns många fördelar med att skaffa fjärrvärme. Framför allt är det en bra investering för dig själv, för miljön och för plånboken.

  1. Enkelt och bekvämt. Du slipper oroa dig för ojämn temperatur, brist på varmvatten när du ska duscha eller oväsen från en värmeanläggning.
  2. Minimalt underhåll. Din fjärrvärmecentral sköter sig i princip själv och du kan nå oss dygnet runt om något skulle hända.
  3. Prisvärt. Låg installationskostnad, stabil prisnivå på värmen och låga kostnader för underhåll.
  4. Klimatsmart. Solör Bioenergi levererar fossilfri värme och vi använder endast biobränslen i produktionen.

Fjärrvärmen i Stenstorp

Anläggning: Värmeverket i Stenstorp producerar fjärrvärme av biobränsle och askan återförs till skogen, vilket bidrar till ett mer balanserat kretslopp. Vår fjärrvärme är märkt med Bra Miljöval.

Biobränsle: Består av pellets.

Produktion/år: 4 000 MWh

Kunder: Framför allt villor och flerfamiljshus.

Är du intresserad av att veta mer?

Välkommen att höra av dig om du vill veta mer om fjärrvärme och få reda på om du kan ansluta dig. Du hittar kontaktuppgifter till vänster.

Energirådgivare
Behöver du tips och råd om din uppvärmning? I varje kommun finns Energi- och klimatrådgivare. Rådgivningen är opartisk och kostnadsfri. Hitta din energi- och klimatrådgivare här »

Är du redan kund? Vi hjälper dig med dina frågor

Mina sidor

Mina sidor kan du se fakturor och statistik över din förbrukning. Första gången registrerar du ett konto och lägger in dina kunduppgifter på Mina sidor. Välj ort och skriv in kundnummer och personnummer/organisationsnummer. Kundnumret hittar du på fakturan. Efter första registrering loggar du ut och sedan in igen.

Du äger din värmeväxlare
Om det uppstår ett fel i din värmeväxlare är du välkommen att höra av dig till oss, prislistan för jourbesök hittar du under priser på denna sida.

Du har möjlighet att teckna Trygghetsavtal med oss, information om detta finns till vänster under Dokument.