Fjärrvärme i Stenstorp

Fjärrvärme är ett slutet kretslopp där fjärrvärmeverket producerar värmen som sprids till de anslutna fastigheterna med hjälp av uppvärmt vatten.

Miljövänligt, bekvämt, driftsäkert, & prisvärt
Med fjärrvärme har du en miljövänlig, lättskött och driftsäker lösning för värmen i din fastighet. Fjärrvärmen sköter sig i stort sett själv och finns alltid där. Allt du behöver göra är att vrida på kranen eller elementet, så får du den värme du vill ha. I ditt hus finns en fjärrvärmecentral, som värmer varmvatten och element, genom den är fastigheten uppkopplat till det lokala fjärrvärmenätet.

Fjärrvärme ur ett annat perspektiv

Solör Bioenergi Falköpings fjärrvärmeverk är fossilfria och eldas enbart på biobränsle, vilket gör att vår fjärrvärme till 94% är märkt med Bra miljöval.

När du köper vår fjärrvärme är du även med och bidrar till det ekologiska kretsloppet i skogen för ett mer hållbart skogsbruk!

Vi använder lokala biobränslen som flis, briketter och pellets som hämtas ur skogen. Flisen är grenar och toppar (GROT) som inte kommer till användning i skogsindustrin. När skogarna skördas och materialet transporterats bort av våra leverantörer, så försvinner även näring från skogen. För att sluta det kretsloppet måste askan återföras till skogen och för detta använder vi oss av Svensk Näringsåterföring som transporterar askan från kraftvärmeverket tillbaka till skogen.

Tillsammans gör vi det möjligt – För en enkel vardag och en hållbar framtid

Kontakt

Telefon: 0515-86700
Måndag – Fredag 08.00-15.00

Felanmälan: Vid driftavbrott ring 0515-86700

Fjärrvärmepriser & villkor

Här hittar du aktuella priser för din typ av abonnemang.

Trygghetsavtal

Beställ regelbunden service för din anläggning för ett skönt inomhusklimat och mer effektiv energiåtgång.

Ny anslutning

Ska du bygga nytt eller funderar du på att byta ut ditt befintliga värmesystem mot klimatstmart fjärrvärme?

Självriskeliminering

En extra trygghet för dig som privatkund med villa, som ett kostnadsfritt komplement till din hemförsäkring.