Prislistor

Dokument

Kontakt

Adress Örsundsbro:
Industrivägen 4, 749 60 Örsundsbro

Adress Fjärdhundra:
Änderstavägen 34, 749 70 Fjärdhundra

Telefon:
0920-240 003

E-post:
agrovarme@solorbioenergi.com

Regionchef:
Henrik Frohm
Tel: 070-306 27 69
henrik.frohm@solorbioenergi.com

Fjärrvärme i Örsundsbro och Fjärdhundra

Funderar du på att välja fjärrvärme?

Det finns många fördelar med att skaffa fjärrvärme. Framför allt är det en bra investering för dig själv, för miljön och för plånboken.

  1. Enkelt och bekvämt. Du slipper oroa dig för ojämn temperatur, brist på varmvatten när du ska duscha eller oväsen från en värmeanläggning.
  2. Minimalt underhåll. Din fjärrvärmecentral sköter sig i princip själv och du kan nå oss dygnet runt om något skulle hända.
  3. Prisvärt. Låg installationskostnad, stabil prisnivå på värmen och låga kostnader för underhåll.
  4. Klimatsmart. Solör Bioenergi levererar fossilfri värme och vi använder endast biobränslen i produktionen.

Fjärrvärmen i Fjärdhundra och Örsundsbro

Värmeverken som ligger i Örsundsbro och Fjärdhundra ägs av Agrovärme Enköping AB. Drift och daglig tillsyn sköts av Farmartjänst i Enköping AB.

 

Anläggning: Produktionsanläggningarna består av varsin biobränslepanna och olja används vid reserv och spetslast när det är väldigt kallt.

Biobränsle: Består framför allt av flis.

Produktion/år: 5 GWh

Tillsammans har vi i orterna hjälpts åt att kraftigt minimera utsläppen av skadliga partiklar (PM 10) och minskat koldioxidutsläpp med 1 700 ton/år. Genom att ta bort mer än 600 kubikmeter olja årligen har vi minskat utsläppen motsvarande 85 bilar (där genomsnittsbilen kör 1 500 mil/år).

Är du intresserad av att veta mer?

Välkommen att höra av dig om du vill veta mer om fjärrvärme och få reda på om du kan ansluta dig. Du når Arne Nordfors, VD på Farmartjänst i Enköping AB, på 070-698 15 17.

Är du redan kund? Vi hjälper dig med dina frågor

Mina sidor

På Mina sidor kan du se fakturor och statistik över din förbrukning. Första gången registrerar du ett konto och lägger in dina kunduppgifter på Mina sidor. Välj ort och skriv in kundnummer och personnummer/organisationsnummer. Kundnumret hittar du på fakturan. Efter första registrering loggar du ut och sedan in igen.

Vi hjälper dig

Om du skulle få problem med din värmeväxlare eller om värmen inte levereras som den ska, hör av dig till oss på kundservice, telefonnummer 0920-24 00 03 eller via e-post till agrovarme@solorbioenergi.com så hjälper vi dig.