Fjärrvärme i Odensbacken

Fjärrvärme är den klimatsmarta och bekväma lösningen för uppvärmning. Det är den uppvärmningsform som levererar effektiv och miljövänlig värme till din fastighet, samtidigt som den sparar pengar till dig genom låga underhållskostnader och en stabil prissättning.

Med fjärrvärme gör du det smarta valet för en hållbar framtid.

Fjärrvärmen i Odensbacken

Anläggning: Leveransen i Odensbacken är helt fossilfri och produktionen sker på vår anläggning i utkanten av centrala Odensbacken. Basproduktionen består av två biobränslepannor, men en del av produktionen kommer även från solenergi genom de solfångare som är installerade intill anläggningen. Det finns också två oljepannor, som eldas med HVO, för att säkra dom kallaste timmarna på året.

Biobränsle: Biobränsle i form av pellets, spån och flis.

Produktion/år: 6 GWh

Kunder: Villor, flerfamiljshus och verksamhetsfastigheter.

Funderar du på att välja fjärrvärme?

Välkommen att höra av dig om du vill veta mer om fjärrvärme och få reda på om du kan ansluta dig. Du hittar kontaktuppgifter till vänster.

Är du redan kund? Vi hjälper dig med dina frågor

Mina sidor

Mina sidor kan du se fakturor och statistik över din förbrukning. Första gången registrerar du ett konto och lägger in dina kunduppgifter på Mina sidor. Välj ort och skriv in kundnummer och personnummer/organisationsnummer. Kundnumret hittar du på fakturan. Efter första registrering loggar du ut och sedan in igen.

Vi hjälper dig

Du äger själv din värmeväxlare men om du skulle få problem med din värmeväxlare eller om värmen inte levereras som den ska, hör av dig till oss på kundservice, telefonnummer 023-103 13 eller via e-post till vast@solorbioenergi.com så hjälper vi dig.