Fjärrvärme i Lagan

Funderar du på att välja fjärrvärme?

Det finns många fördelar med att skaffa fjärrvärme. Framför allt är det en bra investering för dig själv, för miljön och för plånboken.

  1. Enkelt och bekvämt. Du slipper oroa dig för ojämn temperatur, brist på varmvatten när du ska duscha eller oväsen från en värmeanläggning.
  2. Minimalt underhåll. Din fjärrvärmecentral sköter sig i princip själv och du kan nå oss dygnet runt om något skulle hända.
  3. Prisvärt. Låg installationskostnad, stabil prisnivå på värmen och låga kostnader för underhåll.
  4. Klimatsmart. Solör Bioenergi levererar fossilfri värme och vi använder endast biobränslen i produktionen.

Fjärrvärmen i Lagan

Anläggning: Anläggningen består av två fastbränslepannor med 2,2 resp. 0,55 MW (tillförd effekt) och en oljepanna med 4 MW (tillförd effekt) för spetslast och reservkapacitet.

Biobränsle: Utgörs i huvudsak av briketter och torrflis som dels levereras med växelflak och dels till en tippficka i byggnaden. Därefter transporteras bränslet i slutet system till pannan. Rökgaserna från fastbränslepannorna renas med multicyklon.

Produktion/år: 10 GWh

Kunder: Kommunala fastigheter, hyresbostäder och villor.

Är du intresserad av att veta mer?

Välkommen att höra av dig om du vill veta mer om fjärrvärme och få reda på om du kan ansluta dig. Du hittar kontaktuppgifter till vänster.

Är du redan kund? Vi hjälper dig med dina frågor

Mina sidor

På Mina sidor kan du se fakturor och statistik över din förbrukning. Första gången registrerar du ett konto och lägger in dina kunduppgifter på Mina sidor. Välj ort och skriv in kundnummer och personnummer/organisationsnummer. Kundnumret hittar du på fakturan. Efter första registrering loggar du ut och sedan in igen.

Vi hjälper dig

Om du skulle få problem med din värmeväxlare eller om värmen inte levereras som den ska, hör av dig till oss på 0470-405 00, så hjälper vi dig.