Prislistor

Dokument

Kontakt

Kundservice och felanmälan
Tel: 023-103 13
norr@solorbioenergi.com

Adress: Karlsvägen 10, 828 32 Edsbyn
Postadress: Solör Fjärrvärme AB
Jungfrustigen 3, 592 32 Vadstena

Platschef:
Daniel Ringefors
Tel: 073-038 77 27
daniel.ringefors@solorbioenergi.com

Regionchef:
Henrik Frohm
Tel: 070-306 27 69
henrik.frohm@solorbioenergi.com

Fjärrvärme i Edsbyn

Funderar du på att välja fjärrvärme?

Det finns många fördelar med att skaffa fjärrvärme. Framför allt är det en bra investering för dig själv, för miljön och för plånboken.

  1. Enkelt och bekvämt. Du slipper oroa dig för ojämn temperatur, brist på varmvatten när du ska duscha eller oväsen från en värmeanläggning.
  2. Minimalt underhåll. Din fjärrvärmecentral sköter sig i princip själv och du kan nå oss dygnet runt om något skulle hända.
  3. Prisvärt. Låg installationskostnad, stabil prisnivå på värmen och låga kostnader för underhåll.
  4. Klimatsmart. Solör Bioenergi levererar fossilfri värme och vi använder endast biobränslen i produktionen.

Fjärrvärmen i Edsbyn

Anläggning: Två anläggningar med en biobränslepanna vardera. På en av anläggningarna finns även två oljepannor som används vid reserv och spetslast när det är väldigt kallt.

Biobränsle: Består framför allt av material som blir överskott inom skogsindustrin i närområdet, såsom sågspån, flis och bark”.

Produktion/år: 38 000 MWh/år

Kunder: Större industrier, en industripark, kontor, badhus, flerfamiljshus och villor.

Är du intresserad av att veta mer?

Välkommen att höra av dig om du vill veta mer om fjärrvärme och få reda på om du kan ansluta dig. Du hittar kontaktuppgifter till vänster.

Är du redan kund? Vi hjälper dig med dina frågor

Mina sidor

På Mina sidor kan du se fakturor och statistik över din förbrukning. Första gången registrerar du ett konto och lägger in dina kunduppgifter på Mina sidor. Välj ort och skriv in kundnummer och personnummer/organisationsnummer. Kundnumret hittar du på fakturan. Efter första registrering loggar du ut och sedan in igen.

Vi hjälper dig

Om du skulle få problem med din värmeväxlare eller om värmen inte levereras som den ska, hör av dig till oss på kundservice, telefonnummer 020-802 800 eller via e-post till voxnadalen@solorbioenergi.com så hjälper vi dig.