Fjärrvärme i Ed

Funderar du på att välja fjärrvärme?

Det finns många fördelar med att skaffa fjärrvärme. Framför allt är det en bra investering för dig själv, för miljön och för plånboken.

  1. Enkelt och bekvämt. Du slipper oroa dig för ojämn temperatur, brist på varmvatten när du ska duscha eller oväsen från en värmeanläggning.
  2. Minimalt underhåll. Din fjärrvärmecentral sköter sig i princip själv och du kan nå oss dygnet runt om något skulle hända.
  3. Prisvärt. Låg installationskostnad, stabil prisnivå på värmen och låga kostnader för underhåll.
  4. Klimatsmart. Solör Bioenergi levererar fossilfri värme och vi använder endast biobränslen i produktionen.

Fjärrvärmen i Ed

Anläggning: Produktionsanläggningen på Stubbekasvägen vid Hagaskolan, som består av två biobränslepannor samt en biooljepanna för reserv- och spetslast.

Biobränsle: Består framför allt av material som blir överskott inom skogsindustrin i närområdet, främst skogsflis.

Produktion/år: Cirka 7500 MWh/år.

Kunder: Bland annat kommunala byggnader med skolor, ålderdomshem samt flerbostadshus och villor.

Tillsammans har vi i Ed hjälpts åt att kraftigt minimera utsläppen av skadliga partiklar (PM 10) och minskat koldioxidutsläpp med 2 000 ton/år. Genom att ta bort mer än 900 kubikmeter olja årligen har vi minskat utsläppen motsvarande 100 bilar (där genomsnittsbilen kör 1500 mil/år).

Är du intresserad av att veta mer?

Välkommen att höra av dig om du vill veta mer om fjärrvärme och få reda på om du kan ansluta dig. Du hittar kontaktuppgifter till vänster.

Är du redan kund? Vi hjälper dig med dina frågor

Mina sidor

På Mina sidor kan du se fakturor och statistik över din förbrukning. Första gången registrerar du ett konto och lägger in dina kunduppgifter på Mina sidor. Välj ort och skriv in kundnummer och personnummer/organisationsnummer. Kundnumret hittar du på fakturan. Efter första registrering loggar du ut och sedan in igen.

Vi hjälper dig

Om du skulle få problem med din värmeväxlare eller om värmen inte levereras som den ska, hör av dig till oss på kundservice, telefonnummer 0920-24 00 03 eller via e-post till agrovarme@solorbioenergi.com så hjälper vi dig.