Betalsätt - Solör Bioenergi

Information om betalsätt

E-faktura

För dig som är ansluten till en internetbank erbjuder vi elektronisk faktura, så kallad e-faktura, i stället för pappersfaktura.

E-faktura skickas med samma intervall som dina tidigare fakturor. När du loggar in på din internetbank får du ett meddelande om att du har en e-faktura att betala. Du kan se din faktura och betala den i banken. Alla uppgifter så som OCR-nummer och förfallodatum är redan ifyllda.

Anmälan om e-faktura gör du via din internetbank.

Autogiro

Betalningen dras automatiskt från angivet konto på rätt dag (förfallodagen). För att bli ansluten till autogiro behöver du underteckna ett medgivande via din internetbank.

PDF-faktura via e-post

Du får fakturan som e-post med fakturan bifogad som en PDF (vilket kan vara bra om man vill kunna skicka fakturan vidare eller om man ofta befinner sig på resande fot). Fakturan betalas via bankgiro på ditt bankkontor eller via din internetbank. För att få fakturan levererad via e-post kontaktar du vår kundservice.

Kivra – digital brevlåda

Om du har anmält att du vill ha din post i den digitala brevlådetjänsten Kivra, så får du även dina fakturor från oss dit. Om du inte längre vill ha fakturor till din digitala brevlåda behöver du själv ange det i Kivra.

Hittar du inte vad du söker?

Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.