Trygghetsavtal

För att din fjärrvärmecentral ska kunna ge ditt hem ett skönt inomhusklimat, oavsett hur kallt det är ute, behöver den regelbunden service och underhåll. Teckna ett trygghetsavtal och låt oss ta hand om det! Underhållet blir då lika enkelt och bekvämt som själva uppvärmningen, och en välskött fjärrvärmecentral är dessutom mer energieffektiv.

Hos oss får du:

  • Ett servicebesök vartannat år med en omfattande kontroll och justering av din fjärrvärmecentrals funktion
  • Hjälp vid akuta fel – kostnadsfritt under ordinarie arbetstid. Övrig tid halva priset på gällande prislista – du betalar endast för materialet
  • 10% rabatt på reservdelar/material
  • Jourservice hela året, dygnet runt
  • Fri telefonsupport
  • Serviceprotokoll

Teckna avtal

Är du intresserad av att veta mer eller vill teckna ett avtal för din villa?
Kontakta oss på 0515-86700 eller kundtjanst.falkoping@solorbioenergi.com

Efter din intresseanmälan återkommer vi med tid för ett första besök. Avtal och debitering gäller från och med det första besöket under förutsättning att centralen är i fullgott skick vid besöket.

Smidigt, tryggt och miljövänligt

Anna valde 2014 att installera fjärrvärme i sin fastighet, och några år senare tecknade hon även ett tillhörande trygghetsavtal till sin fjärrvärmeanläggning.

Vilka var dom viktigaste anledningarna till att du valde att teckna ett Trygghetsavtal?
– Först och främst kändes fjärrvärme som det smidigaste alternativt för mig samt så ville jag även ha ett lätt sätt att få hjälp vid eventuella problem med fjärrvärmen utan att behöva kontrollera det själv eller kontakta någon annan part.

Vilka positiva aspekter upplever du att trygghetsavtalet medför?
– Det är smidigt och bekvämt med trygghetsavtalet då Falbygdens Energi kan bekräfta att allt fungerar som det ska så att jag slipper oroa mig för eventuella fel.
Sen är det också skönt att veta att jouren kan åtgärda akuta fel om något problem skulle uppstå med anläggningen under kvällar och helger.

Hur upplever du att kontakten med Falbygdens Energi varit gällande fjärrvärmen?
– Allt har fungerat väldigt bra och jag har fått väldigt bra service, Vi har aldrig haft något fel på fjärrvärmen.

Var hållbarhetsaspekten inblandad vid valet av fjärrvärme för dig?
– Inte huvudsakligen men jag har givetvis tänkt på det i efterhand och det känns bra att vi valt en väldigt hållbar energikälla.
Fjärrvärmen har även upplevts som väldigt underhållsfri och det ger mig mycket trygghet.