Fjärrvärme i Markaryd

Funderar du på att välja fjärrvärme?

Det finns många fördelar med att skaffa fjärrvärme. Framför allt är det en bra investering för dig själv, för miljön och för plånboken.

  1. Enkelt och bekvämt. Du slipper oroa dig för ojämn temperatur, brist på varmvatten när du ska duscha eller oväsen från en värmeanläggning.
  2. Minimalt underhåll. Din fjärrvärmecentral sköter sig i princip själv och du kan nå oss dygnet runt om något skulle hända.
  3. Prisvärt. Låg installationskostnad, stabil prisnivå på värmen och låga kostnader för underhåll.
  4. Klimatsmart. Solör Bioenergi levererar fossilfri värme och vi använder endast biobränslen i produktionen.

Fjärrvärmen i Markaryd

Anläggning: Värmeleveransen sker från vår produktionsanläggning som består av två biobränslepannor med avgiven effekt av 4,5 MW respektive 3,5 MW. Utöver detta finns en gasolpanna och en oljepanna som spets- och reservkapacitet.

Biobränsle: Kommer från lokala aktörer och består i huvudsak av torra material som briketter och stamvedsflis.

Produktion/år: 26 GWh

Kunder: Villor, flerfamiljsfastigheter, verksamhetsfastigheter och industrifastigheter.

Är du redan kund? Vi hjälper dig med dina frågor

Mina sidor

På Mina sidor kan du se fakturor och statistik över din förbrukning. Första gången registrerar du ett konto och lägger in dina kunduppgifter på Mina sidor. Välj ort och skriv in kundnummer och personnummer/organisationsnummer. Kundnumret hittar du på fakturan. Efter första registrering loggar du ut och sedan in igen.

Vi hjälper dig

Om du skulle få problem med din värmeväxlare eller om värmen inte levereras som den ska, hör av dig till oss på 0470-405 00, så hjälper vi dig.