Lediga jobb – Drifttekniker, Mölnlycke & Landvetter

Har du ett tekniskt intresse, jobbar som drifttekniker och vill utveckla din fulla tekniska kompetens? Vi söker nu dig som vill utveckla driften vid våra anläggningar i Mölnlycke och Landvetter. Du kommer bli en viktig del i vår energiproduktion med ansvar för drift och skötsel av våra värmeanläggningar.

Solör Bioenergi Fjärrvärme är en ledande aktör inom förnybar energi baserad på trädbränslen med 156 500 användare varje dag. Bolaget finns på 141 platser i framför allt Sverige och Norge där de producerar och distribuerar fjärrvärme, ånga och el till bostäder, företag, offentliga verksamheter och industrier. Verksamheten omfattar även energiåtervinning av impregnerat trä och produktion av biobränsle. Genom att ta tillvara på skogens resurser vill Solör bana väg för ett hållbart samhälle med minskade koldioxidutsläpp.

I rollen som drifttekniker säkrar du att anläggningen drivs på ett miljömässigt, säkert och optimalt sätt. Tillsammans med kollegorna ansvarar du för anläggningens produktions- och distributionsverksamhet. Låter det intressant? Då kan du vara den drifttekniker som vi söker till Solör Bioenergi i Mölnlycke och Landvetter.

Dina framtida arbetsuppgifter

• Löpande drift- och underhållsarbete på produktionsanläggningen och utrustning
• Tillsyn och reparation av anläggningsdelar

Rollen innebär att du får ett stort eget ansvar och ett nära samarbete med övriga medarbetare. Du deltar aktivt i arbetet med att utveckla våra anläggningar och vårt arbetssätt, för att på så sätt kunna svara upp mot uppställda krav på minskad miljöpåverkan och bra arbetsmiljö. Du arbetar dagtid men ingår också i beredskapen på orten.

Vem är du?
Vi söker dig som har en teknisk utbildning och arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter från energibranschen. Du är en positiv och initiativrik samt kan arbeta självständigt. Tjänsten kräver körkort behörighet B

Är du Intresserad?
Selektering av ansökningar och intervjuer hålls löpande, så tvekan inte att söka tjänsten redan idag. Vid frågor om tjänsten hör av dig till Regionchef Nicklas Eld på 070-999 30 62 nicklas.eld@solorbioenergi.com