Anläggningsansvarig till Ale

Har du ett tekniskt intresse och har erfarenhet från fjärrvärme? Vi söker nu dig som vill driva och utveckla fjärrvärme i Solör Bioenergi Ale AB. En verksamhet som Solör Bioenergi förvärvade den 1 mars 2022.

Ale kommer att få en central roll i utvecklingen av Solör Bioenergi Fjärrvärme i Göteborgsregionen. Tillsammans med kollegorna ansvarar du för anläggningens produktions- och distributionsverksamhet. I rollen arbetar du både självständigt och tillsammans med kollegor och underleverantörer. Låter det intressant? Då kan du vara den person som vi söker.

Arbetsrollen innefattar även

  • Löpande planering av drift- och underhållsarbeten
  • Arbetsledning
  • Service och förebyggande underhåll
  • Arbete kring akuta störningar
  • Ansvar för instruktioner och rutiner
  • Dokumentation
  • Avrop av bränsle
  • Månadsrapportering av energidata
  • Utveckling av produktionsanläggningar

Rollen innebär att du får ett stort eget ansvar och ett nära samarbete med övriga medarbetare. Du deltar aktivt i arbetet med att utveckla våra anläggningar och vårt arbetssätt, för att på så sätt kunna svara upp mot uppställda krav på minskad miljöpåverkan och bra arbetsmiljö.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av drifttekniskt arbete från energiproduktion eller processindustri inom områdena kraftvärme, VA eller biogas alternativt annan likvärdig bakgrund. Vi ser gärna att du har utbildningsbakgrund motsvarande drift och underhållstekniker. Du har ett stort teknikintresse och motiveras av problemlösning.

För att passa i rollen tror vi att du är en person som är bra på att samarbeta, som gärna delar med sig av sin kunskap och är öppen för nya möjligheter. Du värderar alltid säkerhet främst, har hög grad av ansvarskänsla och förmåga att agera på egen hand även i stressade situationer.

Körkort B är ett krav då beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten.

Solör erbjuder 

Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt jobb där du är med och ansvarar för vår framtida fjärrvärmeproduktion. Tjänsten är nyinrättad, vilket ger dig stor valfrihet att själv forma och utveckla den.

Kontaktpersoner

Lena Brantberg, Rekryterare, BraPersonal Sverige AB
lena.brantberg@brapersonal.nu, 070- 350 89 09.

Nils Svensson, Regionchef, Solör Bioenergi Fjärrvärme AB nils.svensson@solorbioenergi.com, 072-243 29 25

Ansökan

Eftersom vi tillämpar löpande urval och intervjuer sker löpande vill vi gärna ha din ansökan snarast.

I rekryteringen samarbetar Solör Bioenergi med BraPersonal Sverige AB. Anställning sker direkt på Solör Bioenergi Fjärrvärme AB

För mer information om tjänsten kontakta:

Lena Brantberg, Rekryterare, BraPersonal Sverige AB
lena.brantberg@brapersonal.nu, 070- 350 89 09.

Nils Svensson, Regionchef, Solör Bioenergi Fjärrvärme AB nils.svensson@solorbioenergi.com, 072-243 29 25

> Skicka in din ansökan här