fbpx

Om vår fjärrvärmeproduktion

Vi levererar fjärrvärme på 65 orter

Solör Bioenergy Group är en ledande aktör inom förnybar energi baserad på trädbränslen med 218 000 användare varje dag.

Vi finns på 165 platser i framför allt Sverige och Norge där vi producerar och distribuerar fjärrvärme, ånga och el till bostäder, företag, offentliga verksamheter och industrier. Vår verksamhet omfattar även energiåtervinning av impregnerat trä och produktion av biobränsle. Genom att ta tillvara på skogens resurser vill vi bana väg för ett hållbart samhälle med minskade koldioxidutsläpp.

För att du som kund skall känna dig trygg så är verksamheten uppbyggd i regioner. I varje region är expertis med lång branscherfarenhet anställd för att sköta ortens fjärrvärme och snabbt finnas till hands om eventuellt fel skulle uppstå.

fjärrvärme_bild

Våra kunder
Vi vänder oss till privatpersoner samt mindre och medelstora kommuner och industrier vad gäller både byggande och drivande av anläggningar för leverans av färdig värme, ånga och el.

Vi levererar även fjärrvärme på fem platser i Norge och tre i Polen.

Fjärrvärme från Solör Bioenergi

När du väljer fjärrvärme från Solör Bioenergi får du ta del av det som annars skulle gått till spillo. Samtidigt får du ett effektivt, driftsäkert och miljövänligt värmesystem, som i stort sett sköter sig självt – så att du får tid över till annat. Tack vare att fjärrvärmen tar tillvara på de resurser som annars skulle gått förlorade gör den hela samhällen energieffektiva och miljövänliga.

Du som blir kund hos oss kan vara trygg i att fjärrvärme från Solör Bioenergi är ett klimatsmart alternativ. Vi är måna om att arbeta för att utgöra en så liten miljöpåverkan som möjligt och använder endast lokala råvaror som är 100% förnybara.

Solör bioenergi är en totalleverantör med nationell och internationell kompetens. Detta är ett förutsägbart koncept med förutsägbara och konkurrenskraftiga energipriser. Vi är måna om miljön vilket gör att vi erbjuder miljövänliga och framtidsinriktade lösningar till våra kunder.  

Har du några funderingar kring fjärrvärme? Hör av dig till oss så berättar vi mer!

fjärrvärme karta

Kontakta oss

Hör gärna av dig om du har funderingar kring fjärrvärme.

Kunskapsbank

Besök vår kunskapsbank och utbilda dig inom förnybar energi!

Orter

Vill du ta reda på om vi levererar fjärrvärme till din ort? Kika in här!